Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
LUCKY GLASS s.r.o. Menu

Hollywoodská premiéra našich křišťálových lustrů

14. 3. 2013

Světová premiéra českých křišťálových lustrů LUCKY GLASS v hollywoodském filmu s Brucem Willisem je konečně tady.

Děj filmu Smrtonosná past: Opět v akci se odehrává v současné Moskvě a významnou úlohu v něm tentokrát sehrála i Česká republika. Roli v jedné z impozantních akčních scén si zahrály právě naše křišťálové lustry z Nového Bydžova. Celkem 45 křišťálových svítidel se stalo dominantou tanečního sálu, ve kterém dojde k přestřelce mezi hlavními hrdiny a příslušníky ruské mafie.

Malou ukázku z akční scény s našimi největšími křišťálovými lustry můžete vidět právě zde:

Křišťálová svítidla LUCKY GLASS mají ve světě velice dobré jméno. Jejich výběr pro dekoraci akční scény filmu americkou produkcí nás velice potěšil a věříme, že dále posílí postavení naší značky na sklářském trhu.

Když nás v březnu 2012 oslovili lidé ze štábu Smrtonosné pasti s přáním využít v jedné z akčních scén naše křišťálové lustry, považovali jsme to nejprve za žert. Nicméně opak byl pravdou. V květnu nás po dvouměsíčním intenzivním jednání navštívili zástupci produkce, aby vybrali vhodné lustry a domluvili jejich následnou montáž přímo v budapešťských filmových studiích. To pro nás byla ta pravá výzva. V červnu náš tým vyrazil do Maďarska na montáž, která pro nás byla nejen novou zkušeností, ale přinesla nám i spoustu nezapomenutelných zážitků.

Příprava křišťálových lustrů LUCKY GLASS v tanečním sále hotelu Ukrajina
Příprava křišťálových lustrů LUCKY GLASS v tanečním sále hotelu Ukrajina
Dokončený taneční sál hotelu Ukrajina
Dokončený taneční sál hotelu Ukrajina, foto: Daniel Dorrance

Smrtonosnou past: Opět v akci, ve které si po boku Bruce Willise zahrály naše lustry, uvidíme u nás v premiéře dne 14. března 2013. Jestli se těšíme? Samozřejmě. Bruce Willis je naším oblíbeným hercem a na sérii Smrtonosná past jsme někteří vyrostli.

Přidat nový komentář

Osobních údajů

Komentáře

Nebyl přidán žádný komentář.