Zásady ochrany osobních údajů

Informace ke zpracování osobních dat

LUCKY GLASS s. r. o. se sídlem Dr. M. Horákové 1560, 504 01 Nový Bydžov, Česká republika, IČ 28809475, dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je důležité, abyste věděli, že osobní údaje, které nám poskytujete, zpracováváme zodpovědně, transparentně a máte nárok požádat o informace o evidovaných osobních údajích, jejich opravu, či výmaz, pokud jsou uděleny na základě vámi uděleného souhlasu. V případě jakýchkoli dotazů týkajících se zpracování vašich osobních údajů se můžete písemně obrátit na vedení společnosti se sídlem na shora uvedené adrese nebo na email lucky@luckyglass.cz

Zabezpečení vašich osobních dat

LUCKY GLASS s. r. o. dbá na bezpečnost osobních dat, které nám předáváte. Přijali jsme vhodná technická a organizační opatření, abychom vaše data dostatečně chránili s ohledem na rizikovost jejich zpracování. K vašim osobním údajům, které jsme od vás získali, nemá přístup žádná neoprávněná osoba a nepředáváme je bez vašeho souhlasu dalším subjektům pro další zpracování, pokud to nevyžaduje zákon, nebo v případě ochrany našich právních zájmů.

Právo na informace

Vaším právem je požádat LUCKY GLASS s. r. o. o informace, jaké osobní údaje a v jakém rozsahu a pro jaký účel o vás zpracováváme. Tyto informace vám poskytneme zdarma ve lhůtě nejpozději do 30 dnů. Pokud budete požadovat sdělení informací, které o vás evidujeme, budeme nejprve muset ověřit, že jste skutečně osoba, které náleží tato informace. Ve vaší žádosti tedy uveďte dostatečnou identifikaci vaší osoby. V případě potřeby máme právo vyžádat si doplňující informace k vaší identifikaci, než vám poskytneme osobní údaje, které zpracováváme k vaší osobě. Naším právem pak je, že můžeme zamítnout požadavky na informace, které jsou bezdůvodné, či se nepřiměřeně opakují, případně jejich získání vyžaduje nepřiměřené úsilí, nebo by byly obtížně získatelné (typicky ze záložních systémů, archivů apod.).

Aktualizace údajů, právo na opravu

Jelikož se mohou osobní údaje v průběhu času měnit (například změna příjmení), budeme rádi, pokud nás informujete, že u vás nastala nějaká změna, tak abychom vaše osobní údaje měli aktuální a nedocházelo k případným omylům. S tím souvisí i vaše právo na opravu osobních údajů, které o vás evidujeme. Pokud zjistíte, že naše údaje již nejsou aktuální, máte právo požadovat jejich opravu.

Námitky

Pokud se domníváte, že vaše osobní údaje nezpracováváme v souladu s legislativou, máte právo vznést námitku a my následně prověříme oprávněnost vašeho požadavku. Informujeme vás, že vaším právem je obrátit se také s námitkou proti zpracovávaným osobním údajům, které o vás zpracováváme na příslušný dozorový úřad na Ochranu Osobních Údajů na adrese:

Úřad pro ochranu osobních údajů
Pplk. Sochora 27
170 00 Praha 7

Právo na výmaz

Pokud jste nám někdy udělili souhlas se zpracováním svých osobních údajů (například emailovou adresu v rámci zasílaného newsletteru), máte právo jej kdykoli odvolat a my údaje, které zpracováváme výhradně na základě vašeho souhlasu máme povinnost vymazat. Právo na výmaz se nevztahuje na zpracovávané údaje v rámci povinnosti plnění smlouvy, zákonných důvodů, či oprávněných zájmů. Pokud jsou některá vaše data uchovávána v záložních systémech, které automatizovaně zajišťují odolnost všech našich systémů a plní funkci ochrany ztráty dat pro případy havárií, není v našich silách vymazat tato data i ze záložních systémů, nicméně tato data nejsou dále nijak aktivně zpracovávána a nebudou sloužit k dalším účelům zpracování.

Kam se můžete obrátit

Se svými dotazy na ochranu osobních údajů se můžete písemně obrátit na vedení společnosti se sídlem na adrese uvedené níže nebo na email lucky@luckyglass.cz

LUCKY GLASS s.r.o.
Dr. M. Horákové 1560
504 01 Nový Bydžov
Česká republika

Webové stránky - soubory protokolů

Pokud přistoupíte na naše webové stránky a prohlížíte si je, zpracováváme následující protokolové soubory a ukládáme je na našich serverech. Mezi informace, které ukládáme, patří:

  • Vaše IP adresa
  • Otevíraná stránka našeho webu
  • Kód odpovědi http
  • Identifikace vašeho prohlížeče

Tyto informace zpracováváme po dobu 1 měsíce a pouze pro účely naší právní ochrany a oprávněných zájmů.

Analýza a statistiky

Webové stránky monitorujeme a analyzujeme pomocí analytických služeb. Žádné z údajů, které pomocí této služby analyzujeme, nejsou vašimi osobními údaji. Pomocí této služby zjišťujeme návštěvnost a geografické údaje, informace o prohlížeči a operačního systému, ze kterého na naše webové stránky přistupujete. Všechny tyto informace využíváme pro marketingové účely, pro účely dalšího zlepšování webových stránek, jejich obsahu a také pro účely právní ochrany, případně jiných oprávněných zájmů.

Zasílání novinek na e-mail

V případě, že máte zájem od LUCKY GLASS s. r. o. dostávat akční nabídky produktů prostřednictvím emailu, který nám sdělíte a souhlasíte s takovým využíváním vaší emailové adresy, budeme tento email zpracovávat výhradně k těmto účelům. LUCKY GLASS s. r. o. nepředává takto získanou emailovou adresu žádným dalším subjektům. V případě, že se kdykoli v budoucnu rozhodnete, že již od LUCKY GLASS s. r. o. nechcete dostávat emaily pro tento účel, můžete odvolat svůj souhlas se zpracováním uvedené emailové adresy zde, nebo písemně na adrese sídla společnosti.

Soubory cookie

Když navštívíte naše webové stránky, jste informováni, že využíváme technologie ke shromažďování a ukládání informací pomocí souborů cookie do vašeho zařízení. Soubory cookie jsou malé textové soubory, které nikam neodesíláme, ani je nijak nezpracováváme. Soubory cookie neshromažďují žádné vaše osobní údaje, bez těchto souborů však nedokážeme zajistit plnohodnotnou funkčnost.

Zpracování osobních údajů

LUCKY GLASS s. r. o. bude v tomto dokumentu zpracovávat vaše osobní údaje na základě následujících právních titulů.

Objednávka LUCKY GLASS

V případě, že učiníte objednávku na www.luckyglass.cz, jehož provozovatelem je LUCKY GLASS s.r.o., budeme kromě jiných údajů zpracovávat také vaše osobní údaje, které jsou nezbytné pro účely zákaznického servisu v rámci 2 leté záruční doby. Tyto údaje nebudou předávány dalším subjektům.

Právní titul Osobní údaje Účel zpracování Doba zpracování
Plnění smlouvy Email, jméno, příjmení, adresa, telefonní číslo Zákaznický servis v rámci záruční doby 2 roky od data odeslání objednávky

Odběr novinek z webu www.luckyglass.cz

V případě, že od nás chcete dostávat novinky z webu www.luckyglass.cz, jehož provozovatelem je LUCKY GLASS s. r. o., v rámci problematiky osvětlení interiéru, potřebujeme ke zpracování vašich osobních údajů souhlas. Tento souhlas můžete kdykoli v budoucnu odvolat.

Právní titul Osobní údaje Účel zpracování Doba zpracování
Souhlas Email, jméno, příjmení Informování odběratele o novinkách v rámci osvětlení interiérů na webu luckyglass.cz Do odvolání souhlasu

Zpět na začátek stránky