Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
LUCKY GLASS s.r.o. Menu

Spodní LED svícení pro váš křišťálový lustr

3. 4. 2023

Mnoho lidí a také někteří naši klienti často odmítali nákup křišťálového lustru do prostor interiéru jako jsou jídelny, kuchyně, pracovny a další prostory, kde je velice žádoucí osvětlení směrem dolů. Zejména v případech, když v těchto místnostech nemají žádný jiný zdroj světla. Léta jsme na tyto požadavky neměli vhodná řešení, až nyní!

 

Je nám velkým potěšením představit vám klasické křišťálové lustry s rameny, které byly vylepšeny tak, aby přinášely dostatek světla pro váš jídelní stůl, pracovní kuchyňský ostrůvek, jednací, či pracovní stůl a další místa, která chcete velmi dobře osvětlit směrem dolů. Díky sofistikovanému LED řešení s chlazením, optickou čočkou a dalšími speciálními designovými kovovými prvky, které jsme použili, zůstává výsledný vzhled nadčasový a elegantní s významnou přidanou hodnotou.  

V současné době nabízíme 2 typy křišťálových svítidel pro širokou klientelu:

Středně velký exkluzivní ručně vyráběný křišťálový lustr CH-15 Galaxy-downlight S s komponenty z ručně foukaného a broušeného olovnatého křišťálu. Vysoký lesk, unikátní spojení designu klasického lustru a praktičnosti spodního svícení.

   

Menší křišťálový lustr CH-08 Crystal-downlight S, široce využívaný v současných interiérech s nízkými stropy. Nadčasový design a přijatelná cena dává lustru značný potenciál pro lidi řešící otázku dostatku světla nad jídelním stolem.

   

Co je však nejdůležitější, na přání si můžete tuto úpravu objednat na téměř všechna nová stříbrná svítidla od 5 do 15 ramen ze všech našich produktových řad (kromě svítidel Coated brass).

Standardní cena LED downlight modulu je 7.992 CZK bez DPH. Cenu úpravy přičteme k vybranému svítidlu. Neváhejte a objednejte e-mailem, nebo online na našem e-shopu (LED downlight modul uveďte v poznámce při objednávce). Rádi vám připravíme cenovou nabídku.

Více svítidel zavěšených v reálných interiérech si můžete prohlédnout zde.

 

Přidat nový komentář

Osobních údajů

Komentáře

Nebyl přidán žádný komentář.