Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
LUCKY GLASS s.r.o. Menu

V Buckinghamském paláci svítí naše lustry

5. 9. 2017

České křišťálové lustry hrají opět ve filmu. Ve Velké Británii právě probíhá již druhá série úspěšného dramatu Viktorie, kde byly použity křišťálové lustry LUCKY GLASS z Nového Bydžova. V České republice můžete aktuálně sledovat první sérii tohoto historického seriálu na celostátní televizi ČT2, která začíná 8. 9. 2017 ve 20:55.

V prostorách Buckinghamského paláce bylo celkem použito 26 našich křišťálových lustrů, z toho 13 největších svítidel CH-42 Crystal-XL, která můžete spatřit v celé řadě nádherných scén první i druhé série.

Podívejte se na upoutávku s našimi svítidly:

Osmidílné drama mapuje rané období jedné z největších panovnic v dějinách, zachycuje proměnu ze spontánní osmnáctileté dívky v dospělou ženu, matku a panovnici Spojeného království Velké Británie. Čerpáno ze skutečných událostí a podrobných deníků samotné královny. Hvězdné herecké obsazení, v hlavní roli překrásná Jenna Coleman.

Upravené křišťálové lustry LUCKY GLASS v Buckinghamském paláci
Upravené křišťálové lustry LUCKY GLASS v Buckinghamském paláci
Křišťálové lustry LUCKY GLASS v Buckinghamském paláci
Křišťálové lustry LUCKY GLASS v Buckinghamském paláci

Jsme potěšeni, že po hollywoodském filmu Smrtonosná past: Opět v akci, kde hrály naše křišťálové lustry společně s Brucem Willisem, přišel další skvělý úspěch podobného typu.

 
 

Přidat nový komentář

Osobních údajů

Komentáře

Nebyl přidán žádný komentář.